РАНИ ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ – КРАЉЕВО    -    ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ИЗГРАДЊУ ТУНЕЛА 4 СА ПРИСТУПНИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА НА ТРАСИ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ-ЂУНИС, НА ТЕРИТОРИЈИ К.О. ТРУБАРЕВО, К.О. МОЈСИЊЕ И К.О. БРАЉИНА, ОПШТИНА ЋИЋЕВАЦ    -    ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ    -    ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ    -    Позив грађанима са територије општине Ћићевац који су претрпели штету    -    Ранг листa кандидата за пописиваче    -    Рани јавни увид поводом израде измена И допуна Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора аутопута Е-761, деоница Појате Прељина- друга фаза    -    Попис пољопривреде 2023.    -    Обавештење медија о сузбијању одраслих форми комараца и ларви комараца    -    Обавештење за бесплатну правну помоћ    -   
ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ ОБАВЕШТЕЊА 15.09.2023

ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ

ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ

Данас је почело подношење захтева за привремено прикључење незаконито изграђених објеката на електроенергетску као и на водоводну мрежу.

Рок за подношење пријава је 30 календарских дана, односно трајаће до 15. октобра. 

За све информације и подношење пријава, грађани се могу обратити одсеку за урбанизам, грађевинарство и инспекцијске послове.

Привремени прикључак могућ је за власнике стамбених објеката и станова који су изградњом, односно куповином, трајно решавали своје стамбено питање, што подразумева да у свом власништву имају само стамбени објекат или стан који је предмет прикључења.

Подносиоци захтева могу имати у власништву више објеката друге намене, али не и више објеката намењених становању.

Корисни линкови

 

plan razvoja

 

energetski ugrozen kupac

 

izbori

 

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top