Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине    -    Акциони план расељавања - Пруга Београд Ниш    -    Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине    -    Попис 2022 - инфо телефон    -    ЈАВНИ УВИД - Извештај о стратешкој процени утицаја Измене и допуне Просторног плана општине Ћићевац на животну средину    -    Расписани избори за чланове националних савета - националне мањине    -    Моравски коридор - аутопут будућности    -    Јавни увид Нацрт плана Измене и допуне Просторног плана општине Ћићевац    -    ИЗЛАГАЊЕ НА РАНИ ЈАВНИ УВИД План детаљне регулације за сепарацију песка и бетонску базу у Лучини    -    Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац    -   
Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине ОБАВЕШТЕЊА 07.10.2022

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине

Општинско веће општине Ћићевац је на седници одржаној 4. октобра 2022. године усвојило одлуку да упути Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине Ћићевац за период од 2023. до 2029. године. Јавна расправа ће бити спроведена у периоду од 5-24. октобра. У оквиру јавне расправе биће одржана 19. октобра Јавна трибина. Више података о јавној расправи можете наћи овде.

Позивамо све наше суграђане и суграђанке да узму учешћа у јавној расправи и на тај начин допринесу да овај важан документ, који ће служити као основа за будући развој општине Ћићевац, буде што свеобухватнији и квалитетнији.

Нацрт Плана развоја општине Ћићевац за јавну расправу

Корисни линкови

plan razvoja

 

 

izbori

 

eGradjanin

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top