Променa термина одржавања јавне седнице комисије за јавни увид и продужетка трајања јавног увида у НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ БЕОГРАД-НИШ    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ПОРОДИЉАМА О МОГУЋНОСТИ ПОДНОШЕЊА  ЗАХТЕВА ЗА ИЗМЕНУ КОНАЧНОГ И ПРАВНОСНАЖНОГ РЕШЕЊА    -    Јавни увид у Нацрт измена и допуна Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора железничке пруге Београд-Ниш    -    Обавештење за грађање - бесплатна правна помоћ    -    Нацрт измене и допуне ППППН инфарструктурног коридора ауто пут Е-761, Појате- Прељина    -    Увид у Јединствени бирачки списак    -    ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ И ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ – КРАЉЕВО    -    ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ИЗГРАДЊУ ТУНЕЛА 4 СА ПРИСТУПНИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА НА ТРАСИ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ-ЂУНИС, НА ТЕРИТОРИЈИ К.О. ТРУБАРЕВО, К.О. МОЈСИЊЕ И К.О. БРАЉИНА, ОПШТИНА ЋИЋЕВАЦ    -    ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ    -   
Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине ОБАВЕШТЕЊА 07.10.2022

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине

Општинско веће општине Ћићевац је на седници одржаној 4. октобра 2022. године усвојило одлуку да упути Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана развоја општине Ћићевац за период од 2023. до 2029. године. Јавна расправа ће бити спроведена у периоду од 5-24. октобра. У оквиру јавне расправе биће одржана 19. октобра Јавна трибина. Више података о јавној расправи можете наћи овде.

Позивамо све наше суграђане и суграђанке да узму учешћа у јавној расправи и на тај начин допринесу да овај важан документ, који ће служити као основа за будући развој општине Ћићевац, буде што свеобухватнији и квалитетнији.

Нацрт Плана развоја општине Ћићевац за јавну расправу

Корисни линкови

 

javno dostavljanje

plan razvoja

 

energetski ugrozen kupac

 

izbori

 

izbori

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top