Променa термина одржавања јавне седнице комисије за јавни увид и продужетка трајања јавног увида у НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ БЕОГРАД-НИШ    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ПОРОДИЉАМА О МОГУЋНОСТИ ПОДНОШЕЊА  ЗАХТЕВА ЗА ИЗМЕНУ КОНАЧНОГ И ПРАВНОСНАЖНОГ РЕШЕЊА    -    Јавни увид у Нацрт измена и допуна Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора железничке пруге Београд-Ниш    -    Обавештење за грађање - бесплатна правна помоћ    -    Нацрт измене и допуне ППППН инфарструктурног коридора ауто пут Е-761, Појате- Прељина    -    Увид у Јединствени бирачки списак    -    ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ И ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ – КРАЉЕВО    -    ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ИЗГРАДЊУ ТУНЕЛА 4 СА ПРИСТУПНИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА НА ТРАСИ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ-ЂУНИС, НА ТЕРИТОРИЈИ К.О. ТРУБАРЕВО, К.О. МОЈСИЊЕ И К.О. БРАЉИНА, ОПШТИНА ЋИЋЕВАЦ    -    ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ    -   
Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац ОБАВЕШТЕЊА 15.07.2022

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац, који представља најважнији документ развојног планирања за нашу општину. Општина Ћићевац је у партнерству са удружењем грађана ’’Евроконтакт’’ из Крушевца до сада израдила прву верзију Нацрта плана развоја који можете погледати преко следеће везе:

http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/images/za-preuzimanje/Nacrt_plana_razvoja_opstine_Cicevac_-_prva_verzija_jun_2022.pdf

Веома нам је важно да се у планирање будућег развоја општине Ћићевац укључи што већи број грађана, удружења, фирми и институција из свих сектора, како би овај документ био свеобухватан и на реални начин сагледавао приоритете у развоју. Свако може да пружи свој допринос и да свој предлог. Радне групе и Координационо тело за израду Плана развоја ће све пристигле предлоге анализирати, вредновати и одлучити о томе да ли ће ући у План развоја, о коме ће се потом изјашњавати Општинско веће и Скупштина општине Ћићевац.

Ваше примедбе и предлоге за Нацрт плана развоја можете послати преко сајта пројекта (http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/index.php/kontakt), путем електронске поште на planrazvoja@cicevac.ls.gov.rs или лично у посебну кутију у холу или у канцеларији бр. 15 Општине Ћићевац.

Ова активност се реализује у оквиру пројекта ''Израда Плана развоја општине Ћићевац'', који реализују у партнерству удружење ''Евроконтакт'' из Крушевца и Општина Ћићевац, за који су добили подршку од Швајцарске кроз пројекат ''Заједно за активно грађанско друштво – АЦТ'', који спроводе Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе из Београда.

Корисни линкови

 

javno dostavljanje

plan razvoja

 

energetski ugrozen kupac

 

izbori

 

izbori

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top