Попис 2022 - инфо телефон    -    proba    -    ЈАВНИ УВИД - Извештај о стратешкој процени утицаја Измене и допуне Просторног плана општине Ћићевац на животну средину    -    Расписани избори за чланове националних савета - националне мањине    -    Моравски коридор - аутопут будућности    -    Јавни увид Нацрт плана Измене и допуне Просторног плана општине Ћићевац    -    ИЗЛАГАЊЕ НА РАНИ ЈАВНИ УВИД План детаљне регулације за сепарацију песка и бетонску базу у Лучини    -    Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац    -    Посета генералног директора компаније Standard furniture Serbia doo Ћуприја општини Ћићевац    -    ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ ЗА ПЛАН ЗА УПРАВЉАЊЕ ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ И ДРУШТВОМ за пројекат ”ИЗГРАДЊЕ НОВОГ ОБЈЕКТА У ЋИЋЕВЦУ”    -   
Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац ОБАВЕШТЕЊА 15.07.2022

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац, који представља најважнији документ развојног планирања за нашу општину. Општина Ћићевац је у партнерству са удружењем грађана ’’Евроконтакт’’ из Крушевца до сада израдила прву верзију Нацрта плана развоја који можете погледати преко следеће везе:

http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/images/za-preuzimanje/Nacrt_plana_razvoja_opstine_Cicevac_-_prva_verzija_jun_2022.pdf

Веома нам је важно да се у планирање будућег развоја општине Ћићевац укључи што већи број грађана, удружења, фирми и институција из свих сектора, како би овај документ био свеобухватан и на реални начин сагледавао приоритете у развоју. Свако може да пружи свој допринос и да свој предлог. Радне групе и Координационо тело за израду Плана развоја ће све пристигле предлоге анализирати, вредновати и одлучити о томе да ли ће ући у План развоја, о коме ће се потом изјашњавати Општинско веће и Скупштина општине Ћићевац.

Ваше примедбе и предлоге за Нацрт плана развоја можете послати преко сајта пројекта (http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/index.php/kontakt), путем електронске поште на planrazvoja@cicevac.ls.gov.rs или лично у посебну кутију у холу или у канцеларији бр. 15 Општине Ћићевац.

Ова активност се реализује у оквиру пројекта ''Израда Плана развоја општине Ћићевац'', који реализују у партнерству удружење ''Евроконтакт'' из Крушевца и Општина Ћићевац, за који су добили подршку од Швајцарске кроз пројекат ''Заједно за активно грађанско друштво – АЦТ'', који спроводе Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе из Београда.

Корисни линкови

plan razvoja

 

 

izbori

 

eGradjanin

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top