Обавештење за грађање - бесплатна правна помоћ    -    Нацрт измене и допуне ППППН инфарструктурног коридора ауто пут Е-761, Појате- Прељина    -    Увид у Јединствени бирачки списак    -    ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ И ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ – КРАЉЕВО    -    ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ИЗГРАДЊУ ТУНЕЛА 4 СА ПРИСТУПНИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА НА ТРАСИ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ-ЂУНИС, НА ТЕРИТОРИЈИ К.О. ТРУБАРЕВО, К.О. МОЈСИЊЕ И К.О. БРАЉИНА, ОПШТИНА ЋИЋЕВАЦ    -    ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ    -    ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ    -    Позив грађанима са територије општине Ћићевац који су претрпели штету    -    Ранг листa кандидата за пописиваче    -   
У општини Ћићевац реализована кампања ДОГАЂАЈИ 20.12.2021

У општини Ћићевац реализована кампања "Пажљивко", намењена повећању безбедности деце у саобраћају

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије осму годину за редом  реализује кампању „Пажљивко“, намењену повећању безбедности деце у саобраћају.

Једна од активности кампање је подела бесплатне књиге „Пажљивкова правила у саобраћају“ свим ђацима првог разреда основних школа у Републици Србији, док је за све предшколце намењена бојанка.

У сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Ћићевац и ове године је ученицима првог разреда ОШ "Доситеј Обрадовић" у Ћићевцу и ОШ "Војвода Пријезда" у Сталаћу, као и предшколцима ПУ "Чаролија" извршена подела књига и бојанки. 

 Реализација ове кампање Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, у сарадњи са општином Ћићевац  има за циљ заштиту најугроженије категорије учесника у саобраћају, а то су деца.

 

фото извештај можете видети овде

Корисни линкови

 

javno dostavljanje

plan razvoja

 

energetski ugrozen kupac

 

izbori

 

izbori

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top