Увид у Јединствени бирачки списак    -    ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ И ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА СЕПАРАЦИЈУ ПЕСКА И БЕТОНСКУ БАЗУ У ЛУЧИНИ    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ – КРАЉЕВО    -    ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ИЗГРАДЊУ ТУНЕЛА 4 СА ПРИСТУПНИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА НА ТРАСИ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ПРУГЕ СТАЛАЋ-ЂУНИС, НА ТЕРИТОРИЈИ К.О. ТРУБАРЕВО, К.О. МОЈСИЊЕ И К.О. БРАЉИНА, ОПШТИНА ЋИЋЕВАЦ    -    ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА ИНФРАСТРУКТУРНУ МРЕЖУ    -    ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ    -    Позив грађанима са територије општине Ћићевац који су претрпели штету    -    Ранг листa кандидата за пописиваче    -    Рани јавни увид поводом израде измена И допуна Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора аутопута Е-761, деоница Појате Прељина- друга фаза    -    Попис пољопривреде 2023.    -   
У општини Ћићевац подељен школски прибор и таблети деци ромске националности ДОГАЂАЈИ 23.10.2021

У општини Ћићевац подељен школски прибор и таблети деци ромске националности

Председник Националног савета ромске националне мањине Далибор Накић и народна посланица Ана Пешић,  присуствовали су подели школског прибора и таблет рачунара за ученике ромске националности који похађају разреде основних школа у општини Ћићевац.
Председник Накић је у свом обраћању присутним ученицима и родитељима похвалио однос руководства општине Ћићевац, као и председнице општине Ћићевац др Мирјане Кркић  према инклузији Рома.
Народна посланица Ана Пешић је истакла  да су ово само почеци сарадње, и да ће општина настојати да и даље ради на обезбеђивању правичних услова за живот у општини Ћићевац, што подразумева пружање додатне подршке и помоћи онима којима је најпотребнија.

Корисни линкови

 

javno dostavljanje

plan razvoja

 

energetski ugrozen kupac

 

izbori

 

izbori

mduls

portal_preduzetnistva

eGradjanin

Ukidanje pecata

Ковид-19 вакцинација

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top