У Oпштини Ћићевац одржана је обука за почетнике у бизнису

Opstina Cicevac i Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga ogranizovali su dvodnevnu obuku za pocetnike u biznisu. Obuka je rađena po metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj i sastoji se iz četiri modula:
– Profil uspešnog preduzetnika/motivacioni deo
– Pravni aspekti poslovanja
– Finansijski izvori finansiranja
– Poslovni plan
Svi učesnici su dobili sertifikate nakon odslušane obuke koji će im biti od značaja pri apliciranju kod Programa za podršku početnicima.
Zadovoljstvo je što smo imali veliki broj polaznika koji su zainteresovani da svoju poslovnu ideju pretoče u biznis. Cilj obuke je bio upoznavanje polaznika sa pravnim aspektima poslovanja, izvorima finansiranja i načinom razvijanja i plasiranja poslovne ideje. Činjenica je da poslovni sektor, naročito mala i srednja preduzeća predstavljaju važan segment društva, i da bez razvijene privrede nema ni jake i stabilne opštine. Opština Ćićevac organizovaće još obuka na temu preduzetništva i pružati neophodne informacije kako potencijalnim preduzetnicima tako i pocetnicima u biznisu. Cilj nam je da zajedničkim snagama, kroz povezivanje privatnog i javnog sektora, stvorimo zdrav i stabilan poslovni ambijent. – naglasila je Dragana Radosavljević, šef kabineta predsednika Opštine.

2016-09-02 10.18.53

2016-09-02 10.18.59

2016-09-02 10.19.06