Дечји вртић Ћићевац све већу пажњу посвећује деци

Како би за најмлађе обезбедила боље услове за одрастање, ПУ Дечји вртић Ћићевац све већу пажњу посвећује деци и њиховим потребама.
У протеклом периоду предузет је низ активности на побољшању услова за боравак и рад малишана у Ћићевачком вртићу. Дечји вртић највише пажње посветио је адаптацији старих и опремању нових простора за пријем деце, а такође и куповини реквизита неопходних за васпитно-образовни рад са најмлађима.

Наредних дана биће замењени олуци за одвођење атмосферских вода и завршени радови на димњаку, како би предстојећа јесења сезона, односно почетак грејне сезоне био спремно дочекан. Дечји вртић од прошле године користи котао на чврсто гориво, чиме су смањени трошкови за набавку огрева и самим тим постигнута велика уштеда.Поменуте радове финансирају општина Ћићевац и Дечји вртић.

Иначе ове године установу похађа око 200 деце распоређене у 12 васпитних група. Са њима ради стручно особље коме је на почетку радне године основни задатак адаптација деце на рад у новој средини.

Управни одбор вртића усвојио је план рада и друге акте и програме, тако да је установа потпуно спремно дочекала почетак нове радне године.