Позив за јавне консултације - коридори    -    САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - 13. СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВС    -    Штаб за ванредне ситуације - закључци са седнице    -    ПРЕПОРУКЕ ЗА МЕРЕ ВЕЗАНE ЗА СПРЕЧАВАЊЕ ШИРЕЊА БОЛЕСТИ COVID-19    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКИ УГРОЖЕНЕ КУПЦЕ    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ, ИНТЕРНО РАСЕЉЕНА ЛИЦА И ПОВРАТНИКЕ ПО СПОРАЗУМУ О РЕАДМИСИЈИ    -    ЈКП „Тржница“: Отворена online пијаца    -    РОДИТЕЉСКИ ДОДАТАК, ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИЈАВИ ПРЕБИВАЛИШТА НОВОРОЂЕНОГ ДЕТЕТА    -    Упис деце у основној школи током ванредног стања    -    Продужава се исплата права на социјална давања на основу раније донетих решења    -   
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ,  ИНТЕРНО РАСЕЉЕНА ЛИЦА  И ПОВРАТНИКЕ ПО СПОРАЗУМУ О РЕАДМИСИЈИ ОБАВЕШТЕЊА 13.04.2020

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ, ИНТЕРНО РАСЕЉЕНА ЛИЦА И ПОВРАТНИКЕ ПО СПОРАЗУМУ О РЕАДМИСИЈИ

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ СТРАНКЕ ИЗ КАТЕГОРИЈА ИЗБЕГЛИЦА, ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА И ПОВРАТНИКА ПО СПОРАЗУМУ О РЕАДМИСИЈИ ДА ЈЕ НА ОСНОВУ ЗАКЉУЧКА ВЛАДЕ РС Бр. 53-2561/2020  од 16.03.2020.год. („Сл.гласник РС“,бр 31/2020), РАД СА ИСТИМ ПУТЕМ НЕПОСРЕДНОГ КОНТАКТА ОБУСТАВЉЕН ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ.

 

СВЕ НЕОПХОДНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА САЈТУ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ

www.cicevac.rs 

 

ТАКОЂЕ ВАС ОБАВЕШТАВАМО ДА ЋЕ СЕ ДАЉИ  РАД НА РЕАЛИЗАЦИЈИ ПОМОЋИ ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ, ИНТЕРНО РАСЕЉЕНА ЛИЦА И ПОВРАТНИКЕ ПО СПОРАЗУМУ О РЕАДМИСИЈИ  НАСТАВИТИ КАД СЕ ЗА ТО СТЕКНУ УСЛОВИ.

 

ЗА СВЕ ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СМО ВАМ НА РАСПОЛАГАЊУ.

 

Контакт особа:

Драгана Стефановић – повереник за избеглице и миграције

Тел: 064/877-49-11

 или електронском поштом: stefanovicdragana1@gmail.com

 

Корисни линкови

mduls

Ukidanje pecata

 

izbori

 

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top