Упис деце у основној школи током ванредног стања    -    Продужава се исплата права на социјална давања на основу раније донетих решења    -    Омогућено електронско подношење захтева за породиље које први пут подносе захтев за вештачење здравственог стања детета    -    Породиље електронским путем могу да предају документацију за остваривање накнаде зараде    -    Обавештење штаба за ванредне ситуације    -    Бесплатна правна помоћ    -    Избори 2020    -    Такмичење у кувању рибље чорбе "Златни Котлић"    -   
Такмичење у кувању рибље чорбе ДОГАЂАЈИ 16.10.2019

Такмичење у кувању рибље чорбе "Златни Котлић"

У Ћићевцу 29. септембра је одржан 6. "Златни котлић" у организацији удружења спортских риболоваца "Костреш"

Такмичење у кувању рибље чорбе, које УСР "Костреш" организован је по шести пут, као и претходних година,одржан је на платоу средње економске школе у Ћићевцу, уз учешће бројних локалних, али и екипа из целе Србије.
Организатори такмичења, чланови удружења спортских риболоваца "Костреш", и ове године, обећавају дружење и добру забаву, а сви који су посетили манифестацију могли су да,поред рибље чорбе и осталих рибљих специјалитета, дегустирају гулаш и пасуљ.
Почетак манифестације је био у 10.00 сати, док је проглашење победника 6. "Златног котлића", као и додела медаља и награда, на програму било од 13.00 часова.

Корисни линкови

mduls

Ukidanje pecata

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top